Portada "Agua"

«Agua» el primer àlbum de Stay Homas, el grup sorgit del confinament.

Els tres companys de pis, Klaus Stronik, Guillem Boltó i Rai Benet, van compondre les seves primeres cançons a la terrassa del seu pis a Barcelona, on ens les van presentar a través d’Instagram durant el primer confinament. Cançons que alegraven i animaven cada espectador des de casa seva. Originals, divertit i amb bon rotllo han llançat el seu primer àlbum «Agua».

El fenomen Stay Homas

Components dels grups musicals, Búhos o Doctor Prats, i companys de pis a Barcelona el trio va començar a crear i compondre cançons amb l’objectiu de passar-s’ho bé, entretenir als seus espectadors i animar al públic degut les circumstàncies que en aquells moments es vivia a escala mundial.

Gràcies a l’èxit dels seus vídeos, a través de la xarxa social Instagram, molts altres cantants d’àmbit estatal es van voler unir a les seves melodies creant col·laboracions amb el mateix objectiu que el grup. Tot això els ha permès crear el seu primer àlbum titulat «Agua».

Els components del grup Stay Homas, a la terrassa del seu pis a Barcelona

«Agua» el seu primer àlbum

Agua és el primer àlbum de Stay Homas compost per dotze cançons bastant diverses entre elles, combinant el català, el castellà, l’anglès i fins i tot el portuguès.

Dues cançons del CD són col·laboracions, una amb Sofia Ellar anomenada «Del Revés», una cançó animada i fora del registre que ens té acostumats la cantant, i l’altre amb el Pj Sin Suela titulada «Cacatúa», una cançó que t’atrapa per la seva melodia i et transmet bon rotllo i ganes de ballar.

També podem trobar al seu àlbum «Por el camino» una cançó que forma part de la banda sonora de la pel·lícula protagonitzada per Paco León i Miren Ibarguren anomenada «Mamá o Papá».

La llista de cançons d’Agua:
«Agua» el primer àlbum de Stay Homas (Playlist Spotify)

Gira 2021

Pel que fa a la seva gira, si ets de Catalunya i tens ganes de veure Stay Homas en concert, tenim males notícies per tu. Les entrades pels seus dos concerts a Barcelona, de la gira de 2021 ja s’han esgotat. Però si t’agrada volta pel món i les circumstàncies ho permeten, els pots trobar durant tot l’any per múltiples ciutats espanyoles, d’amèrica sud i Europa.

Si estàs interessat/da pots consultar a la pàgina web de Stay Homas on seran els seus concerts durant el 2021.

L’heu escoltat ja? Si és així, digues quina és la teva cançó preferida. Nosaltres no podem parar d’escoltar «Les Merdes», i tu?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Notícies destacades

Un Sant Valentí Diferent

S’acosta el dia de Sant Valentí i aquest any coincidirà amb el diumenge de Carnestoltes!  Com cada any, tots i totes pensem en què fer