Hija de la Luna- Tribut a Mecano

Gaudeix de Hijo de la Luna, un espectacular homenatge a Mecano a l’Auditori de Cornellà. La banda representa els temes de la gira AiDalai Tour, rescatant altres grans èxits que Mecano va deixar fora de la mateixa.

  • Data: Divendres, 18 de Setembre de 2021
  • Lloc: Auditori de Cornellà, Barcelona
  • Hora: 20:00

30,00

Esborrar

Descripció

Gaudeix de Hijo de la Luna, un espectacular homenatge a Mecano a l’Auditori de Cornellà.

La semblança física i vocal de Robin Torres amb Ana Torroja és sense dubte la clau de l’èxit d’aquest grup sevillà i el que diferencia a la banda per sobre de qualsevol altre tribut. Robin, que va participar en l’edició 2015 del programa de tele 5, La Voz. Durant la seva actuació, els coach Alejandro Sanz, Laura Pausini, Malú i Antonio Orozco van elogiar la seva capacitat interpretativa.

La banda representa els temes de la gira AiDalai Tour, rescatant altres grans èxits que Mecano va deixar fora de la mateixa. Les cançons s’interpreten respectant els arrenjaments originals i la formació musical i instrumental. Així, l’espectacle reprodueix l’escenografía del show original, el vestuari i la coreografía.

Informació addicional

Hora

20:00

Artista

,

Ubicació

Auditori de Cornellà, Cornellà de Llobregat

Entrades

Zona 1 Lateral dret platea, Zona 2 Platea central platea, Zona 3 Lateral esquerre platea, Zona 4 Lateral dret amfiteatre, Zona 5 Platea central amfiteatre, Zona 6 Lateral esquerre amfiteatre

Valoracions

No hi ha valoracions encara

Només els usuaris registrats que hagin comprat aquest producte poden fer una valoració.

Hija de la Luna- Tribut a Mecano

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
SKU MUHDL20210918 Categories ,