El Trencanous - Russian Classical Ballet

RUSSIAN CLASSICAL BALLET, la prestigiosa companyia de Moscou, dirigida per la famosa ballarina Evgeniya Bespalova, torna a ESpanya per presentar una de les obres primes del ballet clàssic EL TRENCANOUS, una narrativa encantadora que desperta la nostra imaginació i ens porta al regne de la fantasia.

  • Data: Diumenge, 10 de gener 2021
  • Lloc: Palau de Congressos Aud. August, Tarragona
  • Hora: 18:00 – 20:00h  (Opertura de portes a les 17:30h)

22,00

Descripció

És una obra per a tots els públics basada en el conte » El Trencanous i el Rei dels Ratolins «, d’ETA Hoffmann, el ballet ens explica la història d’una nena que somia amb un Príncep – El Trencanous. En una ferotge batalla contra el Rei dels Ratolins, el Trencanous es troba en greu perill. Clara, vencent les seves pròpies pors, entra en aquesta batalla i llança el seu sabateta, aniquilant la terrible criatura i trencant l’encanteri; el Trencanous es transforma en un enlluernador Príncep.

La nit gelada cobreix la ciutat, caient flocs de neu. El Trencanous porta Clara al seu regne, el Regne dels Dolços, on la Fada de Sucre comparteix alegria i llaminadures amb tots nens que, com Clara, encara tenen la capacitat de somiar.

Informació addicional

Data

Diumenge, 10 de gener de 2021

Hora

18:00 – 20:00h

Ubicació

Palau de Congressos Aud. August, Tarragona

Director

Evgeniya Bespalova

Valoracions

No hi ha valoracions encara

Només els usuaris registrats que hagin comprat aquest producte poden fer una valoració.

El Trencanous - Russian Classical Ballet

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
SKU TEETRCB20210110 Category