LA LLAMADA - Teatre POLIORAMA

«La Llamada» és una epopeia en clau Disney amb cançons que segueix el desenvolupament d’una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per acabar sent un cant a la llibertat i a el primer amor.

  • Data: a partir de Dimecres, 02 de juny de 2021
  • Lloc: Teatre POLIORAMA, Barcelona
  • Hora: Dimecres, dijous i divendres a les 21:30 h. Dissabte a les 18:30h i 21:30h. Diumenge a les 18:30h 

11,9531,95

Esborrar

Descripció

«La Llamada» va començar com un musical underground al hall de Teatre Lara, però el públic i la crítica el van alçar fins a l’escenari principal on ha penjat el cartell de «no hi ha localitats» des de llavors. És un musical amb cançons originals i una banda de rock en directe. Una comèdia sobre l’amistat, el primer amor, la recerca de la identitat, l’electro-llatí i Whitney Houston.

Ha estat elegit millor muntatge teatral pels lectors d’El País, guardonat amb 13 Premis Broadway World – incloent Millor musical, Millor actriu, Millor direcció i Millor actriu de repartiment – va triomfar en els Fotogramas de Plata 2013 amb Macarena García com a Millor actriu de teatre i en els Premis de Teatre Musical amb Belén Costa com a Millor actriu de repartiment. També ha obtingut nominacions en els Premis de la Unió d’Actors, el Premi Llibertat Teatre 2015 per als seus directors i el premi a millor obra teatral TIME OUT 2017.
Amb una gira per més de 30 ciutats (incloent Moscou) i cinc temporades a Madrid, més de 800.000 persones ja s’han sentit «La Crida». El 2015 el fenomen arriba a Mèxic. En 2017 s’estrena amb gran èxit de crítica i públic la seva adaptació cinematogràfica, la qual compta ja amb 5 nominacions als premis Goya 2018 a més de nombrosos premis entre els quals destaquen 2 premis Latin Beat Film Festival 2017 i 2 premis Ferotge 2018, com també , amb la seva versió internacional «Holy Camp!».

«La Llamada» és una epopeia en clau Disney amb nombres musicals que segueix el desenvolupament d’una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per acabar sent un cant a la llibertat i a el primer amor.

Segòvia, Campament cristià La Brúixola. Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó «Viurem ferms en la fe». La Germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda el molt que li agradava Presuntos Implicados. I Maria i Susana, dos adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Llatina. Però des que Déu se li apareix a Maria una nit, tot està canviant. I és que a Déu li encanta Whitney Houston.

Informació addicional

Tipus d'entrada

Laterales Balcón – Visibilidad reducida, Laterales Balcón, Anfiteatro, Platea fondo, Laterales Platea, Platea/Balcón

Data

Dimecres, 02 de juny del 2021

Hora

18:30h, 21:30h

Estil

Musical

Intèrpret

Angy Fernández, Erika Bleda, Nerea Rodríguez, Richard Collins Moore

Ubicació

Teatre POLIORAMA, Barcelona

Valoracions

No hi ha valoracions encara

Només els usuaris registrats que hagin comprat aquest producte poden fer una valoració.

LA LLAMADA - Teatre POLIORAMA

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
SKU TELL20210602 Category